Työpäivät on ollu varsinaisen hiljaisia viimeaikoina. Päivät kuluu sohvilla löhöillen, tulispa asiakkaita, nyt olis omakohtasta kokemusta melkein kaikkien sohvien mukavuuksista. Päivät tuntuu puolta pidemmiltä kun on vähän ihmisiä liikkeellä. Naapurikaupungissa on parhaillaan menossa jokavuotinen suuri kesätapahtuma ja se näkyy asiakkaiden kaikkoamisena. Ens viikolla alkaa mein kaupungissa suuret pippalot. Mein myymälä sijaitsee melkein kaupungin parhaalla paikalla, mut sillon kun on näitä kesätapahtumia, ni myö jäähää ihan paitsioon, myymälän edessä on nimittäin silloin ne ulkohuussit!! Ihmisiä ei tule edes vahingossa sisälle.

Fabion lähtöön on jo melkein tottunu, Viikinki sopii vieläkin loistavasti joukkoon. Sen nauru välillä raikuu varastosta aina myymälän etuovelle asti! Myymäläpäällikkö on vielä viikon lomalla, vähän jännittää miten sit taas sujuu, kun mun paras myyjäkaveri jää vuorostaan lomalle. Kyl miä kuitenkin uskon, että tiukan paikan tullen Viikinki on valmiina kuuntelemaan mun purkausta, on siitä ollu puhettakin, että varasto on meille ollu semmonen paikka, missä saa puhua suunsa puhtaaksi pahasta mielestä. On vaan outoo kun ne kaks lähintä työkaverii on poissa, toinen onneks vaan väliaikaisesti, lomathan tunnetusti menee nopeesti.

Lapsetkin on jo melkein kotiutunu, poika lähtee vielä viikoksi reissuun, mut tyttären jalkkisharkat ja pelit on alkanu, joten se ainakin on kotona loppuloman. Kesät on meillä aina miehen kanssa parisuhdeaikaa, tai laatuaikaa vai mitä se nyt on. Lapset on milloin mummon kanssa reissussa, milloin toisella mummilla maalla, välillä iskällä ja mökillä, ikävä niitä on aina kun ne on poissa. Kouluvaatteet kävästii ostamassa torstaina, oli yllättävän paljon alennusvaatteita jäljellä. Tytär sai viidet housut, toppeja, hupparin, kengät, tissarit(!) ja pari hametta, kyllä taas kelpaa! Poika tyytyi yksiin farkkuihin ja boksereihin, ite valitsi semmoset missä pikku possu (joku sarjakuvahahmo kait) tiiraa ihmisnaisen tissejä! Hei sehän on vasta 12 v.! Kotona vasta huomasin sen kuvan, kyllä poikaa nauratti mun ilme! Olis se saanu ostaa muutakin, mutta kun mies on ni eihän se jaksan kauaa shoppailla. Tosin ne farkut oli kyllä kalliit, ei puhettakaan että olis aletuotteita  katottu!