Kuka tietää missä ihmisellä on veneluu? Entä missä on anatominen tuhkakuppi, se mistä ennen vanhaa lääkärit maisto maistuuko virtsa makialle, onko mahdollisesti diabeetes potilaalla?

Vastaus: Kädessä!

Siinä, kun peukun nostaa pystyyn ja laittaa sormet haralleen, peukun juureen tulee pieni "allas". Se se on!

Pojalla saattaa olla veneluun murtuma, mutta se näkyy röntgenissä usein vasta muutaman päivän kuluttua. Epätodennäköistähän se on, mutta mahdollista, lääkäri sano että siinä tapauksessa hoito on pitkä ja vaativa, rankka. Nyt sillä on lasta, sitä pitää välillä aukaista ja katsoa että ranteen asento pysyy oikeana.

Meille sattu polin ehkä ihanin lääkäri, semmonen virolainen mies, mulla on siitä ihmisesta vain ja ainoastaan hyvää kerrottavaa. Muutenkin palvelu oli taas loistavaa. Päästii jonottamatta sisään ja kaikki suju täydellisen hyvin. Mummokin ihmetteli kun oli niin mukavia ihmisiä, sillä kun on terveyskeskuksista ihan toisenlaisia kokemuksia. Kaikilla on, paitsi mulla. En välttämättä usko siihenkään sanontaan: "niin metsä vastaa kuin sille huutaa", koska kivatkin ihmiset valittaa saaneensa huonoa kohtelua/palvelua.

Mieli on parempi, luin kivoja kommentteja ja mesetin hyvän ystävän kanssa. Ja katsokaa, miä löysin Enkelinkakkaa! Muiltakin olen saanu kannustusta ja tukea, kiitos teille kaikille.