Olinpa sitten tiistaina Dingoa katsomassa! Anteeks vaan dingofanit, mut nothanks, en ollu fani silloin ennen muinoin enkä ole tänäpäivänäkään!! Ilta oli aivan karmea, lipattii tyttöin kans juomaa oikein kaksin käsin ja olotila oli sen mukainen. Olin kahden ystäväni seurassa, joiden miehet oli myös samalla alueella. Bändikin tais olla jo lopettanu, kun myö istuttii terassilla ja kikateltii typeriä. Myö kolme ollaa joskus saatu lempinimi Tirpat, ollaa melkosen eläväisiä ja estottomia tietyssä humalatilassa. Nyt oli se humalatila. Toisen tirpan kans istuttii sylikkäin ja nöfnötettii toistemme korviin, kun kolmannen tirpan mies tuli paikalle. Niillä oli aivan mieletön tappelu, mut myö vaan kahestaa nöfnötettii. Yhtä-äkkiä se mies rupes huutaa meille, et myö pilaillaa niitten kustannuksella ja haukku minut ja sen toisen, että ollaa syypäitä niitten parisuhdeongelmiin! Huorat ja semmoset lenteli ilmassa. Pariskunta häippäs kotiinsa jatkamaan riitelyä ja myö lähettii toisen tirpan, sen veljen ja pikkuserkun kans baariin. Baarissa tän tirpan puhelin soi jatkuvasti, kun sen mies raivosi kotiintuloajasta. Minäkin sain osani, mulle huusi, että mitä helvettiä tää hänen nainen juoksee mun perässä jatkuvasti, eikä tule kotii hänen luo. Koitin humalaltani selitellä, mut annoin sit olla, kuulin olevani neekeri, huora ja lihava lehmä.... huoh, mikä noita miehiä vaivaa, oikeesti en ite ollu edes innoissani menossa koko tapahtumaan, mut toinen näist tirpoista, eli se mun  hyvä myyjäkaveri, sai mut suorastaan painostamalla mukaan. Mietin vaan, kun tiedän, ettei kummallakaan tirpoista mene parisuhteissaan hyvin, että mahtaako ne käyttää minuu alibinaan omilla menoillaan. En nimittäin juuri koskaa ole kummankaan kanssa vapaa-ajalla, vaikka hyviä ystäviä ollaanki. Toisen tirpan mies nimittäin huus ällistyneelle mulle useita kertoja siitä, miten hänen nainen vaan jatkuvasti juoksee mun perässä! No kun tiedän sen miehen melkoseks mulkuks ni annoin sen huuta juurikaan vastaan panematta. Ylipäätää en ymmärrä ihmisiä, jotka tuhlaavat hauskanpitoillan tappeluun, argh!

Kotiin kömmin ennen neljää, kun tirpan hyvä ystävä toi mut kahvilan kautta kotiin. Oltii nimittäin sen pojan kyydillä ja kanssa tän tirpan asunnollakin yönaikana todistamassa niiden kovaäänistä riitaa. Juteltii siel kahvilassa asioista ja parannettii maailmaa, kiva kun ite oli änkyrässä ja se selvinpäin... Oma mies sitten kotona odotteli hereillä, hyväntuulisena onneks. Kerroin illan tapahtumista, ja se oli ihmeissään siitä neekeri-sanasta!

Mutta laihdutuksesta. Olen kyllä Vintti mukana. Tiistai on siis punnituspäivä. Kävin aikasin keskiviikkona puntarissa, ja se näytti 68kg, eli ens tiistai-iltana siis seuraavaksi.