Ihan kuin olisin saanu työpaikkani  takaisin, niin vahva tunne mulla oli omasta irtisanomisuhkastani. Onneksi tuo tunne oli väärä.

Viime aikoina asiakkaatkin on ollu aivan mahtavia, oikeastaan en muista edes milloin olis ollu hankalaa. Voiko tuo pitkä ja kuuma kesä olla syypäänä aurinkoisiin ja hyväntuulisiin ihmisiin? Vai oma asenne työhön? Hyvä yhteishenki töissä? Luultavasti kaikki nuo. Pikkasen meistä yksi tuppaa kiukkuilemaan, kun asiat ei aina mene niin kuin se haluis, mut tirpan kanssa me ei samaan sorruta, iloitaan vaan yhteisestä työpaikasta. Vielä kun voidaan.

Vihdoin on asiakkaitakin saatu, vaikkei oikeeta ruuhkaa ole päästy aikoihin purkamaan, niin myyntiä on kuitenkin ollu kohtuullisesti. Palkitsevimpia on olleet ne hetket, kun olen saanu  alustettuja kauppoja takaisin, asiakkaat on miettimisensä miettineet, mittailleet ja vertailleet valikoimia eri liikkeissä, silti  tulleet takaisin mulle.

Vielä huominen ja sitten olis työviikko kasassa. Virkeää viikonloppua kaikille! Ja kiitos myötätuestanne vaikeina hetkinä ! Olette korvaamattomia mulle, kaikki!