196537.jpg

Tuommosen tein eilen. Se siivousinnostus pääs laantumaan, niinkö epäilinkin. Hyvää tuo kakku oli muuten, paitsi pohjasta tuli kivikovaa. Mulle nuo valmiit pakkaukset on korvaamattomia. Aikaa kun on  käytössä niin vähän, pakko mennä sieltä mistä aita on matalin. Ja sitäpaitsi mitäs sitte.

Nyt mulla on iso jätesäkki mukana, kierrän taloa ympäriinsä. Noukin turhaa roinaa ohikulkiessa. Kätevää. Makkarinkin aijon siivota. Inspiraation lähteenä tällä kertaa moottorisänkyjen hankinta. Parisänkynähän se on vähän huono, muttei se haittaa. Meillä kun on jo yhdeksäs vuosi menossa, hih, taidanpa laittaa oikein yöpöydätkin sänkyjen väliin. Eihän tuo sitä tarkoita, ettei olis enää mitää kuhinaa, on toki. Kuhista voi missä vaan, tarvitaanko siihen sänkyä? Haluan nukkua hyvin ja yksilöllisesti. Tykkään lukea sängyssä. Kiva raskaan päivän päätteksi saaha jalat ylös... Mies niitä itseasiassa ehdotti, minä yritän tässä todistella itselleni mokomien tarpeellisuutta. En miä vielä ole niitä tilaukseen laittanu, kerkiihän sen. Voihan se olla, että tilataan ensin miehelle ja sitten mulle. Rahastahan se vaan on kiinni.

Vähänkö rupes eilen illalla ärsyttään. Huuman aikana alko telkkarin kuva takkuaa. Ihan vähäsen semmosta pysähdyshäiriöö. Mies tuli pihahommista kattoon mein kans elokuvaa. Kuva tökki jo tosi pahasti.  Siltä meni hermot, rupes taputteleen jo uuttaa telkkuakin, ei meinannu uskoo millään lähetyksessä tai antennissa olevan vikaa. Kun sillä  menee hermot, ei siinä auta kissat ei koirat. Mitä lie toimintahäiriöö ilmassa, voiskohan sankka sumu vaikuttaa? Bb:kin meni loppua lukuunottamatta ohi.

Lueskelinpa tuossa taas Tiiaa. Hassu tunne tuli yhdestä sanasta, kert sitä niin harvoin kuulee tään paikkakunnan ulkopuolella. Nii kert. Taidanpa jatkeskella vielä siivoiluja, olis hyvä saaha hommat valmiiksi,  kert menin lupaamaan Mutantille kattoo sen kans Linnunradan käsikirjaa liftareille!

Aurinkoista sunnuntaita, nauttikaa lämmöstä kert talvi tulee pian!