Olinpa ahkera eilen! Sain vihdoin valmiiksi makkarin siivouksen, vaihdoin järjestystäkin jopa, eli sängyn paikkaa. Samalla mittasin moottorisänkyjen paikan. Pienihän tuo huone on, mutta kyllä sinne kaksi 90cm sänkyä mahtuu. Sitten joskus. Nolottaa myöntää, mutta siellä huoneessa oli vielä jonkun verran vanhan keittiön tavaroita. Tuli sitä pidettyä varastona. Pelästyin kirkumiseen asti tuota:

197973.jpg

Tuossa pienessä pahvilaatikossa oli vanhoja maustepurkkeja, miksi lie säästetty. Heittelin niitä roskiin (lasinkeräykseen vien, tietenkin köh) kaikella hartaudella. Lasipurkkien alla oli vielä muovinen kakkulautasen koristeliina. Voi kammotus mikä alta paljastui! Ei se pikaisesti vilkaistuna noin muoviselta näyttänyt! Samperin kakarat!

Muistuipa äsken mieleeni eräs Tirpan kuolemattomista lausahduksista. Miesasiakas tuli kysymään mein tarjoustyynyjä. Niitä on myyty ihan vimmatusti ja ne pääs tietenkin loppumaan. Tirppa sanoi, että meillä on kyllä tarjouksessa tyynyjä, mutta nyt nuo kyseenalaiset tyynyt on loppuneet! En voinnu ku hytkynauraa äänettömästi vieressä. Minusta kun ne on hintaansa nähden ihan hyviä. Hihiteltii yhdessä myöhemmin sen sanavalintaa.

Taas on maanantai. Hyvää viikonalkua kaikille!