Pari päivää on hurahtanu ohi huomaamatta. Ajatuksia on ollu monenlaisia. Päälimmäisenä tuo siskon asia. Miehen veljen tilanne on sekavampi. Voi kuulostaa huvittavalta, mutta todennäköisempi diagnoosi on ANEMIA. hih. Tiedä sitten mikä on totta ja mikä ei.

Sisko kävi uudestaan lääkärissä. Asian vakavuudesta tuli varmuus. Yllättävä käänne tuli tutkimusjärjestykseen. Vanhemmat, eli meijän isi ja äiti tutkitaan ensin. Sen jälkeen minut, veli ja ilmeisesti siskon lapsetkin. Mikäli vanhempien tulokset niin vaatii. Siskoa tutkitaan koko ajan lisää. Nyt on vuorossa maksa- ja munuaissairauksien poissulkeminen. Antitrombiinivajaus siis kyseessä. Piikitys on aloitettu, mutta arvot laskeneet entisestään.

Illat on menny leipoessa. Sunnuntaina odottelimme lapsia kotiin isältään. Mies sai leipomisinspiksen. Korvapuusteja teki mieli. Teimme taikinan yhdessä, mies väänsi pullat. Hyvää oli. Eilen leivoin mustikkatorttua heti töistä tultuani. Terapiaa!

207539.jpg

                               

Sunnuntaina muutenkin oli kivaa. Ukkonen mellasti melkein päällä. Miirumaarun ja Mutantin kanssa uhmattiin salamoita ja katsottiin Bb:tä.

Töissä taas tappavan tylsää. Sekä eilen että tänään. Tämä päivä sentäs oltii Tirpan kanssa, joten mukavaa oli tylsyydestä huolimatta. Onneksi Tirpan, nimittäin juuri kuuden jälkeen soittivat sieltä työpaikasta! Kehuivat ja kutsuivat toiselle kierrokselle! Oikeesti!! Perjantaina siis uusi koitos edessä. Peukuttakaa!

Ohjaajakin soitteli. Kehui Venetsian reissua. Pyysi torstaina Espooseen, sinne missä oltii kesällä sitä esittelyä kuvaamassa. Isot neuvottelut uusista systeemeistä, minut haluaa kumppaniksi. Kyllä nyt Annalindaa taas viedään! Sanoin ilmoittavani osallistumisestani huomenna. Alkoi sopivasti kuuden päivän vapaat. En malttais millään lähteä kun kotonakin olis kovasti hommia. Ja vielä siihen haastatteluun valmistautumista.

Toimitusjohtajakin oli soitellut. Nyt ilmeisesti koko yt-neuvottelujuttu on ohi. Ei kuulemma ole mahdollista, ainakaan tänä vuonna ketään pois laittaa, sunnuntaiaukiolojenkaan takia. Porukka ei riitä.

Mulla tuo koko prosessi sai aikaan muutoksen halun. Olen henkisesti täysin valmis vaihtamaan työpaikkaa, vaikka tuosta työstä tykkäänkin. Ja työpaikasta. Mutta. Mutta. Samoin Tirppa.

Huomisaamuna pääsen kahville uuden tuttavuuteni kanssa. Ihanaa!

Hyvää yötä kaikille!