Jo toinen aamu tämän viikonlopun aikana, kun  mies tulee (epäromanttisesti) herättämään hihkumalla tohkeissaan:" äpä tuu auttaa, keittiössä on hiiri"!

Ja minä kun luulin pelkääväni eniten. Phah! Lauantai-aamuna hiiri oli ilmiantanut itsensä vilauttelemalla häntäänsä kaapin oven alta. Tänä aamuna se oli kävelly muina miehinä miehen ohi keittiössä.

Vaateostokset on nyt tehty. Ostin mustat suorat housut, mustan paidan (liian iso, en ota mukaani), ihanan kimaltelevan ja ohuen bontchon (mitenliekirjoitetaan) ja pipon. Bontcho on musta ja siinä on sellaisia "helmiä". Sen alle laitan mustan 3/4 hihaisen paidan ja jalkaan korkkarit. Ihan tarpeeksi siistiä juhlaillallisille. Puistattaa jo valmiiksi.

Tohinaa ja touhua on tiedossa tälle päivälle. Viimehetken pyykkäystä ja pakkaamista. Eilispäivä meni ihan huonoa oloa potiessa. Ei krapulaa vaan jotain muuta. Pelästyin jo, että olen saannu mahatautipöpön, mutta vointi parani iltaa kohti. Mutantti teki källin ja koukutti mut nettipelaajaksi!

Iltapäivällä suunnataan koko porukka isänpäivälounaalle mun vanhempien luo. Muita isiä ei juhlita. Lapset jäi poikkeuksellisesti kotiin täksi viikonlopuksi. Näkevät isänsä sitten huomenna.

Tuulista sunnuntaita kaikille! Olkaahan hengessä mukana alkuviikosta!