Rakkaalle ystävällemme

 

Minä sinun ystäväsi,

armaasi aina olla tahtoisin.

Kauniimpaa tiedä en

kuin sydämesi sinun,

olet aina rakkaani minun.

Sinulle ojennan sydämen,

kauniin kullan värisen.

244644.jpg

Noin kauniin runon saattelemana sain ihanan kultaisen sydämen kaulaani kaunistamaan! Eilinen tilaisuus oli muutenkin lämmin ja rento. Viikinki ei tullu huonoon ajokeliin vedoten, joten saimme olla ihan naisten kesken. Hyvä niin. Se olikin se meidän ydinporukka siinä mielessä, että vaikka varastomiehiä on tullu ja menny ni myö ollaa pysytty. Tähän asti.

Aikaisemmin päivällä vein uuden verokortin postitettavaksi palkanlaskijalle. Tirppa otti sen multa kädestä ja tutkaili sitä samalla. Teeskentelemättömään tyyliinsä huudahti: "Oho, miks noin paljo?" tarkottaen uutta vuositulorajaa. En ollu mitenkää kertonu niille töissä paljo tuun tienaamaan, ihan vaan sanonu, että vähemmällä työajalla suurinpiirtein saman verran kuin nyt. Mikä ehkä ei ollu ihan koko totuus. Tuntipalkka on ihan hyvä ja  jos siihen lisää kannustusbonukset+vakuutukset ja rahoituspalkkiot, ni tienaan huomattavasti enemmän uudessa työssä. En vaan yleensäkkään tykkää puhua rahasta ja varsinkaan retostella tuloja, kenenkään tuloja. Illalla se vielä sano vähän hämmennystä äänessään, että hyvä kun oot saanu työpaikan ja vielä semmosen missä tienaa hyvin. Hyvin ja hyvin, ei kaupanalalla hyvin tienaa, vaikka uusi työnantaja maksaakin rutkasti yli tessin. Siksi mun tarvii ajatella sitä toistakin työtä, mukava lisä säännöllisen palkan päälle. Varsinkin kun mulla on se 26 viikon tasausjärjestelmä. Välillä voi olla paljon tunteja tilissä, välillä taas jonkinverran vähemmän. 

Lunta on tullu ja paljon. Mies on jo toista yötyöpäivää töissä. Sillä on semmonen työaika lumitöissä, että  kun vuoro puoliltaöin alkaa niin se loppuu seuraavana päivänä neljältä. Muutaman tunnin lepo, jonka jälkeen taas samalla kaavalla. Yksi vuoro ilmeisesti vielä jäljellä ennen viikonloppua. Eilen lämmitin meille saunan neljäksi, ehkä lämmitän tänäänkin! Minust on niin ihanaa saunoa päivällä. Ihana saunoa mihin vuorokaudenaikaan hyvänsä!