Mukavan rauhallista on ollut. Aamulla heräsimme miehen kanssa aikasin. Kahvin jälkeen oikaisin takaisin petiin ja jatkoin unia autuaasti puoli kymmeneen.

Takkahuone on remontissa. Viime viikolla käväsimme huonekaluostoksilla. Takkahuoneen kulmasohva siirrettiin yläkertaan Mutantille ja tilalle ostettiin kuuden hengen ruokailuryhmä ja kolmen istuttava sohva. Taitaa olla sama sohva, jonka Mamakin osti, se sohva jonka ansioista tutustuimme toisiimme irl. 313103.jpg

313105.jpg

Vielä ne odottelee meille pääsyään, mutta maksettu ne kumminkin on.Vähän meinasi tulla erimielisyyttä ruokaryhmää valitessa. Olisin halunnu kauniimman, mutta taivuin miehen tahtoon. Takkahuone näyttää nyt aika lohduttomalta. Kaikki muut on riisuttu paitsi takka. Ensin olin remontin ajankohtaa vastaan, joulu on meillä ollu tapana viettää juuri takkahuoneessa, tulen lämmössä. Kuitenkin kaikkien työkiireiden keskellä olin yhtä-äkkiä kiitollinen miehelle. Remontti olikin hyvä tekosyy olla laittamatta joulua sen enempää. Toki meillä joululta näyttää, mutta vain keittiössä. Mutantilla on nyt kamera latauksessa, laitan kuvia myöhemmin.

Mukavaa joulupäivän jatkua kaikille!