Voi yhden kerran!!

Loikoilin aamulla kaikessa rauhassa ja tosi unisena sängyssä. Hetken aikaa kauemmin kuin yleensä. En tiedä miksi olin tosi väsynyt, tuntui vaan ettei herää millään. Nousin kuitenkin, silmät ristissä, itse asiassa toinen kiinni ja toinen auki. Kömpsötin kohti keittiötä ja kuulin Miirumaarun olevan jo aamupalalla. Miehen ääni kysyi Miirumaarulta, että mikä roska sillä on leuassa. En vieläkään nähnyt kunnolla, vaan kumarruin puolisokeana tytön eteen. Ja voi toisen kerran!

LÄVISTYS LEUASSA!!!

Että heräsinkö? Toivoin olevani yhä unessa. Totta se kuitenkin oli. Pentu perkele oli salaa kaikilta illalla, muiden jo nukkuessa, väkertänyt itse korun läpi. Korvakorun. Olin niin kertakaikkisen tajuton, että soitin jopa lasten isälle. Se otti asian yllättävän rauhallisesti. Kertoi Miirumaarun pari vuotta vanhemman serkkulikan lävistäneen napansa samalla tavalla jokin aika sitten. Nostin välittömästi tytön paidan ylös.

No se siitä. Mutantti oli eilen taas tunnin jälki-istunnossa. Opettajan kirjoittamassa lapussa luki Mutantin seisoneen vieressä, kun kaveri leikki käsinukeilla sopimattomia leikkejä!

Mukavaa perjantaita kaikesta huolimatta.