Nyt on jo parempi fiilis. Enemmän tai vähemmän vaikea viikko takana. Seitsemäs päivä jo ilman tupakkaa. Ei toden totta ole tehnyt sitä moskaa mieli. Ei edes eilisen saunasidukan yhteydessä. Harkitsin kauan sitä sidukkaakin.

Töissä on ollut kaupallisesti kivaa. Parissa rankingissa olin ykkösenäkin. Ainakin yhden päivän myynneissä ja katteissa myymälän paras! 

 Näin toissayönä suutelu-unen. Pussailin yhden työkaverin, varastomiehen kanssa!!!! (Sarppa, se meijän naapuri!) Sitä vaan mietin, etten päiväsaikana ja tajuissani ole kyseiseen ihmiseen sillä seksuaalisella tavalla kiinnittänyt huomiota. Siis oikeesti hassua. Mies on kyllä mahdottoman mukava ja symppis. Sellaisella sukupuolettomalla tavalla. Nyt sitten alitajuntaisesti vetelin kiihkeitä sen kanssa. Hih.

Siitä videosta vielä. Edellisen kirjoituksen kommenttilootassa kerroinkin jo, että ei sitä näytetty siellä talopalaverissa. Porukka pani niin hanakasti vastaan. Toisaalta, kaikilla halukkailla on mahdollisuus nähdä se, joten sama se sitten olisi ollut.