Pakko vielä kerran vaihtaa, aina löytyy toinen toistaan parempia pohjia. Merellisyys näköjään houkuttelee, ja siniset sävyt. Vaik sininen ei edes ole mun väri!

Sisäilma on pakkasten myötä kuivunut ennätyskuivaksi. Nenä on kipeä ja verta tulee niistäessä. En kuitenkaan halua mitään kosteuttajaa tänne. Voin silmin kuvitella miten pölypunkit orgioisivat!

Nappula on outo. Sillä on tapana livahtaa vessaan, jos ovi on jäänyt auki. Aikaisemmin naureskeltiin, kun luultiin sen menevän pönttöä lipomaan. Siis ei sitä lipomista naurettu, vaan koiran hölmöyttä. Nyt yllätin sen itse teosta. Se ei huomannut kun hiippasin sen perässä. Koiruus meni ja nuoli pöntön. Siirtyi sivummalle ja ruikkasi pissit! Olin aikaisemmin meidän miehiä syyttänyt huomatessani lammikon pöntön vieressä. Mullahan on tunnetusti  se pissanhajuvessakammo.

Monesko päivä se jo on? Tupakattomuutta! Taidan lopettaa laskemisen ja palailen asiaan ainostaan ja vain siinä tapauksessa, että sorrun polttelemaan. Mitä ei tietenkään tule tapahtumaan. Ei tietenkään. Tosin eilen kävi asia mielessä, kun aurinko lämmitti ihanasti pihalla. Mikä lie assosiaatio.

Nolosti kävi toissapäivänä. Lauleskelin Mutantin mikrofoniin omia oopperoita koneella istuessani. Mutantti kyllä alakerrasta huuteli lopettamaan, muttei varmasti itsekään tajunnut mun laulavan siihen mikkiin. Poika tuli ylös ja huomasi asian. Voi sitä noloutta, kun se kertoi skypessä olevan keskustelun päällä. Poikakööri oli sitten joutunut kuuntelemaan mun aarioita. Ja korostan. En omaa minkään valtakunnan sävelkorvaa saati lauluääntä. Hmph.

Mukavaa tiistaita kaikille.