Miirumaarun loma jatkuu. En laittanut vielä kouluun, kun illalla alkoi kuume uudestaan nousta. Mutantti lähti melkein innoissaan. Oma lehmä ojassa. On menossa jonkun tytön kanssa elokuviin huomisiltana, ja tietää, ettei sinne ole asiaa, jos kouluunkaan ei mene.

Mies on aloittanut remontin vanhempieni luona. Lattiat on revitty auki ja nyt myös vessa. Löytyi nimittäin vuosia muhinut kosteusvaurio 15 vuotta paikoillaan jököttäneen kirjahyllyn takaa. Vessan putkisto vuotanut. Kallista.

Äidistä olen huolissani. Samoihin aikoihin kun omat lapset sairastuivat, sairastui äitikin. Kasvot turposivat muodottomaksi ja nuha on kova. Liekö homeella osuutta asiaan, vai mikä vaivaa? Syy on ilmeisesti rauhasissa, korvien alapuolelta nimittäin alkoi tuo turvotus.

Itse olen yllättäen pysynyt terveenä. Tai melkein terveenä. Outo puolikuntoisuus vaivaa, ja hillitty nuhakin. Kuumetta ei kuitenkaan ole, vaikka välillä siltä tuntuukin.

Remonttia taas täällä kotonakin suunnitellaan. Seuraavana on vuorossa olohuone -tai telkkarihuone, siinä takkahuoneen yhteydessähän tuo on. Vanhempani lupasivat ottaa nahkaisen kulmasohvan meiltä. Se kun on täysin uutta vastaava, eikä nyt vuosiltaakaan vielä vanha. Sen tilalle suunnitellaan semmoista koko tilan täyttävää kulmadivaanisohvaa, mahtuu koko perhe laatuaikaa viettämään.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille.

Edit klo 11.45

Sisko soitti hetki sitten. Äiti on viety sairaalaan. Menen kohta perästä katsomaan, mikä tilanne.