Meille on töihin tullut nyt yhteensä kolme uutta työntekijää. Kaikki nuoria miehiä. Yksi niistä poikasista on ehkä eräs maailman söpöimmistä. Pitkä ja tumma. Kylläpä eilen kuului huokauksia suunnasta jos toisestakin. Mukava käytökseeltänkin tuo hunajainen on. Hih. Ja Huh. Kiva kun on silmänruokaa. Miespuolinen kolleega oli vähän mustis, mutta  kehui painostuksen alla itsekin miestä "ihan ihmisennäköiseksi". Tuo nuorten ihmisten legioona saa toisinaan itseni tuntumaan ikälopuksi muoriksi. Toisaalta, siinä missä nuoriso keskittyy hormooniensa ohjaamana milloin mihinkin, voin mie keskittyä ihan vain olennaiseen, eli myyntiin. Hih.

Mutantti ja Miirumaaru on kovin flunssaisia. Annoin Mutantin jäädä eilen ja tänään kotiin, kuumettakin kun vähän on.

Sisko ei vieläkään ole synnyttänyt. Tänään on virallinen laskettu aika. Siskon mies lähtee  reissuun lauantaina (muusikko) kolmeksi päiväksi, joten taas olisi mulla saumaa päästä synnytykseen, mikäli se silloin tapahtuisi. Tavallaan toivon, tavallaan en.

Pari päivää vielä töitä ja sitten huikea neljän  päivän "loma" edessä. Mitenhän tuonkin ajan hyödykseen käyttäisi? Puutöissä ehkäpä.

Sitä odotellessa, keskaria kaikille!