676244.jpg

Nyt alkoi kuntoilu. Innostus alkoi siitä, kun ilmoittauduin firman lentopallojoukkueeseen. Tai joukkueeseen, joka koostuu firman työntekijöistä. Kuun lopussa on meilläpäin yritystenvälinen rantalentisturnaus. Minä vanhana lentopallopiirinmestarina tietysti innostuin oitis, mutta innostus loppui lyhyeen, kun joudunkin siksi päiväksi töihin. Ajatus pihapallottelusta jäi kuitenkin kytemään. Viime viikonloppuna ostimme verkon (jota ei tietenkään ole vielä pihalle pystytetty.) ja nyt siis tänään tuon pallon. Hain Mutantin kotiin ja ihana poika suostui tunniksi pallottelemaan kanssani. Nyt on tietysti jalat kipeät ja kädet mustelmilla. Mutta kivaa se oli. Mie en muistanukkaan miten hyvä oon.... vai onko se niin, että kerran opittu taito ei niin vain katoa!

Muistatteko, kun muutama postaus sitten paasasin siitä, että meille ei tule akvaariota? No nyt meillä kuitenkin on akvaario...

676265.jpg

Tuo musta ötökkä on kala ja marmorinen korurasia on lahja eräältä venäläiseltä asiakkaalta sisustusmyyjä-ajoiltani. Monnit tykkää uiskennella sinne sisään!

Tirppa kävi tänään meillä töissä. Ihana oli nähdä pitkästä aikaa. Kertoi olevansa vihdoin ja viimein sinkku! Hyvä niin. Enteitä oli ollut ilmassa jo niin pitkään.

Vielä yksi päivä töitä ja sitten alkaa juhannuksen vietto. Meillä kun on tätä luontoa ympärillä ja merikin rannassa, voidaan ihan tyytyväisenä leikkiä mökkeilemistä kotona. Nappulan kanssa kun on vaikea lähteä mihinkään. Pelkää raukka autossa niin paljon ja veneessä vielä enemmän.

676286.jpg

Pienet kalastajat meidän vessassa.