Sain eilen töissä tietää, että syyskuun lopussa lähden taas Norjaan. Vanajanlinnan reissulta ehdin nippanappa kotiutua. Ajankohta on sikäli hankala, että olin suunnitellut samalle ajankohdalle luottamusmies/työsuojeluvaltuutettukoulusta Turkuun kaiman kanssa. Norja on kuitenkin pakollisempi, joten se siitä.

Uusi passi pitäisi laittaa hakuun, kun näitä ulkomaanreissuja kuitenkin työnpuitteissa tulee jatkossakin.

Miirumaaru ja Mutantti kotiutuu tänään hetkeksi reissuiltaan. Vain lähteäkseen saman tien toiseen suuntaan. Kesä on siinä mielessä mukavaa aikaa, että jää tuota laatuaikaa miehen kanssa enemmän. Tai periaatteessa jää, töissähän myö kuitenkin ollaan.

Mutantti vähän rassaa tällä hetkellä. On saamassa isältään vanhaa puuveneenlotkoa ja perämoottorinrutkua. Evinrutkua, vai olikohan se joonsson... Akvaarionkin olisi saanut, mutta onneksi laittoi tekstiviestillä muodollisen lupakyselyn. Siinä menikin sitten puhelimessa hyvä tovi jankatessa. Miksi? Siksi! Mie en halua itselleni yhtään ylimääräistä hommaa tänne. En, en, en, en. Vaikka tykkäisinkin akvaarion rauhoittavasta tunnelmasta.

Kurkku on taas/edelleen kipeä. Olen vetkuttanut nieluviljelyyn menoa jo ainakin pari viikkoa. Nyt luin yhtenä päivänä lehdestä, että tk suljetaan kesällä osittain, joten ensi viikolla olisi melkein pakko mennä.

Että tämmöistä. Mukavaa kesäsunnuntaita kaikille.