Mari haastoi mut paljastamaan blogini nimen taustaa.

Meemi: Mistä bloginimesi on peräisin?

Blogistania on täynnä mitä mielenkiintoisimpia bloginimiä.

Mistä ne ovat peräisin?

Mikä on niiden tarina?

Mikä on sinun tarinasi? Oliko sinulla vaikea löytää/keksiä blogillesi nimi? Kerro blogisi nimi ja/tai nimimerkkisi tarina ja haasta kolme muuta tekemään samoin.

 

Kaikki alkoi siitä, kun istuin apaattisena  ja erittäin eksyksissä tietokoneen äärellä viime kevättalvena. Löysin sattumalta erään blogin, jonka pitäjä innostui karppaamaan ja kertoi karppaamisen ja laihduttamisen eri vaiheista. Yllättäen tilanne muuttui ja blogin pitäjä sairastui ja kuoli. Olin surullinen, koska olin seurannut blogia intensiivisesti ja blogin myötä "tutustunut" ihmiseen. Jotain kautta löysin Vuodatuksen ja niimpä päätin pistää pystyyn ihan oman blogin nimeltä Sisustusmyyjän silmin. Nimimerkiksi otin luonnollisesti Annalindan, olinhan sitä nimeä käyttänyt jo kymmenisen vuotta sitten, kun tylsistyneenä kotiäitinä löysin chattimaailman.

Sisustusmyyjän silmin kertoi aluksi asiakastapahtumia huonekalukaupasta, mutta myöhemmin  huomasin kertovani päiväkirjanomaisesti jokapäiväisestä elämästäni.  Kun sitten viime syksynä vaihdoin yllättäen työpaikkaa ja sisustusmyyjästä kodinkonemyyjäksi, vaihdoin luonnollisesti blogin nimeksi pelkän nimimerkkini eli Annalindan.

Annalinda-nimi juontaa lapseni nimestä. Tytär oli jo vuoden ikäisenä erittäin omapäinen, ja omasi mieltymyksen alastomana oleskeluun. Tai ei ihan alastomana vaan varrellisia saappaita hän rakasti ja  alastomuudesta huolimatta piti kenkiä sisälläkin jalassa.

Samoihin aikoihin eräs viulisti vieraili Playboyn sivuilla erittäin alasti. Kerran yllätin pienen tyttäreni veljensä viulu kaulalla seisomasta keittiönpöydällä ilman vaatteita tietysti... siitä se sitten muodostui. Annalinda. Tarpeeksi omaperäinen ja toisaalta houkutteleva nimi. Chattiroomeissa varsinkin. Heh.

 

Haastan meemiin Maman, Ahmatin ja Emaliastian.