Mun mielestä kesä on aina loppunut koulujen alkamiseen. En voi mitenkään uskoa että se loppuu nyt! Mihin se kesä meni? Oma kesä meni ainakin sairastaessa, kevätkin muuten, ja nyt loppukesä toipuessa leikkauksesta.

Mutanttikin kotiutui vihdoin. Olen viimeksi nähnyt kunnolla poikaa  leikkausta edeltävänä päivänä. Siitä asti se on reissannut milloin missäkin. Miirumaarukin on ollut poissa, mutta kotiutui kuitenkin jo tiistaina. Eli on ollut täällä miun seuranain. Muuten olisinkin kuollut tylsyyteen. Tai sitten vain nukkunut.

Unta onkin riittänyt. En voi käsittää miten ihminen voi nukkua monta tuntia päivässä ja saman verran yössä. Ehkä lääkkeilläkin on jotain osuutta asiaan.

Lääkkeitä olenkin vähentänyt koko ajan. Toipuminen on edistynyt ja kivut lieventyneet taas. Odotan innolla, että voin kokonaan jättäytyä panakoomasta. Ehkä sitten pysyn hereilläkin paremmin.

Poistin viime postauksesta Miirumaarun kuvan. En tullut tosiaan ajatelleeksi, että joku saattaisi käyttää kuvaa omiin sairaisiin tarkoituksiinsa... kiitos satunnaiselle harhailijalle varoituksesta.