Kovasti on Miirumaaru ja Mutantti muuttuneet sitten viime kevään. Vaikka kouluunlähdön aikana tänä aamuna satoi kuin saavista kaataen, ei kumpikaan suostunut ottamaan tarjoamaani kyytiä vastaan, vaan molemmat mieluummin polkivat usean kilometrin koulumatkan. Tai no Miirun koulumatka on vajaat kolme kilsaa ja Mutantilla parisen kilometriä pidempi.

Mutantti siis aloitti nyt yläasteen ja vaihtoi koulua. Taaskaan ei poika mennyt omaan kouluun, vaan halusi sinne minne muutkin luokaltaan menivät. Nyt vaan joudun itse maksamaan talvella bussikortin. Toisaalta tuon kortin joudun ilmeisesti muutenkin ostamaan, pääsee poika tyttöystävälleen helpommin.

Sain pari päivää sitten ensi ja seuraavan viikon työvuorolistat. Ensi viikko on pitkiä päiviä pullollaan ja seuraavalla viikolla lähenkin sitten  kolmeksi päiväksi Vanajanlinnaan! Kyse ei kuitenkaan ole mistään huvimatkasta, mutta toisin kuin vajaa vuosi sitten, nyt odotan reissua innokkaammin. Niin ihanat puitteet siellä on!

Vanajanlinnasta tulen kotiin viikonlopuksi ja muistaakseni heti seuraavana maanantaina lähden Norjaan. Taas kolmeksi päiväksi. Nyt lähden yksin, ilman kaiman turvallista seuraa. Osastovastaavana menen päivää aikaisemmin kuin ensimmäinen ryhmä.

Että semmoista, eilen olin taas reipas kuin mikä. Aamupäivällä kävin taas rivakan lenkin Nappulan kanssa ja iltapäivällä leikkasin nurmikon! Siinä olikin savottaa. Illalla vein Mutantin näytelmäharkkoihin ja itse jatkoin matkaa vanhempieni luo. Tajusin matkalla, etten ole äitienpäivän jälkeen siellä käynyt!

Nyt kun lapset ovat aloittaneet aamun ensimmäisin tunnin koulussa, on kaatosadekin lakannut. Heh.