Nyt hiukan alkaa jo jännittää. Ensi yönä lähden taas. Päätin nyt viime hetkillä mennä lentokentälle bussilla. Pitäkää peukkuja pystyssä, että kaikki menee hyvin. Nyt kun kerran joudun yksin matkaan. Edellisellä kerralla oli Kaima ja toinen kollega mukana. Takaisin tulen onneksi tutussa porukassa.

Eilinen päivä meni nopeasti töissä. Ihmisiä oli odotetusti paljon liikkeellä. Kävin työpäivän jälkeen katselemassa itselleni uusia vaatteita matkalle mukaan. Tuli taas kesäinen vaateahdistus mieleen. Nyt löysin ihan kivan kauluspaidan (3/4 hihat ja pidempi helma), laukun ja takin. Mutantille ostin kengät jo edellisenä päivänä, miehelle kahdet housut ja Miirumaarulle urheilutopin. Itselleni olisin halunnut vielä housut ostaa, mutta aika loppui kesken. Täytyy yrittää pärjätä yksillä housuilla kolme päivää reissussa. Toisaalta työvaatteissahan siellä päivät ollaan, mutta juhlavammat vaatteet tarvitaan kuitenkin illallisella.

Illalla kävimme vielä miehen veljellä. Viemisinä meillä oli miehen edellisenä päivänä savustamia ahvenia.  Nam! Nyt oli suolaus ja kaikki onnistunut hyvin. Miehen veli oli innoissaan parin viikon kuluttua alkavasta kurssista. Ihan hyvä kurssi se onkin ja työllistyminen on kurssin jälkeen melko varmaa.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille. Reissusta kotiudun keskiviikko-torstaiyönä, joten blogi hiljenee taas hetkeksi. Voikaa hyvin!