Eilinen kolmikantakeskustelu Mutantin opettajan kanssa antoi uskoa tulevaisuuteen! Poikaa kehuttiin oikein olan takaa. Olin yllättynyt, odotin jotain pahempaa. Mutta. Ongelmia on aiheuttanut ainoastaan tupakanpoltto! Mutantti on muuten käytökseltään osallistuva, rauhallinen, ystävällinen jne! Parissa aineessa kuulemma luokkansa parhaimmistoa, ellei jopa paraskin!

Onhan se ihana poika, en mie sillä. Ihanin mitä voin omaksi lapseksi omilla geeneillä toivoa. Menossa oleva vaihe on vain jollain tapaa hämmentävä, kuin olisi kaksi eri ihmistä kyseessä- toisaalta, onhan tuo horoskoopiltaan kaksonen!!

Työrintamallakin tapahtuu. Suuresti tykkäämäni osastopäällikkö vaihtaa maisemaa! Tiedossahan tuo oli, mutta aikataulu hämmentää. Lupasin hakea häneltä avautuvaan toimeen, mutta tiedän, että henkisesti jatkaja on jo valittu. Eikä mulla ole mitään sitä vastaan. Ei tässä vaiheessa.

Luottamusmiehenä mietin tässä, että asetunko ehdolle tulevissa vaaleissa. Olen jo ääneen joillekin sanonut, etten välttämättä asetu. Useat ovat kuitenkin kiitelleet aikaansaannoksiani ja vaatineet asettumista!

Huomenna onkin siihen toimeen liittyvä palaveri, eikä mikään mukava sellainen. Asia on silti pakko hoitaa, vaikka seuraamukset voivat olla hyvinkin vakavat. Asia itsessään on niin vakava.

Nyt on joka tapauksessa hyvä mieli. Hyvää illanjatkua kaikille!