Toissailtana oli Miirumaarun koululla ilmaisutaidon kerhon näytelmä, johon Miirumaarukin osallistui. Oli keskeisessä roolissa vieläpä. Näytelmä oli hyvä, opettajan oma käsikirjoittama. Kertoi eräästä ihmisestä, joka oli syntynyt samana päivänä kuin Suomi itsenäistyi. Kiva ja nerokas esitys!


1111619.jpg
Miirumaaru siellä sivussa istuu.

1111625.jpg
Ja seisoo.

Töissä on kiireistä. Ihmisiä on liikkeellä paljon. Lauantaina vietämme myymälämme synttäreitä. Kyllä on vuosi mennyt nopeasti! Alkuperäisestä kokoonpanosta on enää noin puolet jäljellä. Välissä on lisäksi porukkaa tullut ja mennyt.

Alkuperäisellä osastollani on eräs uusi ihminen. Hyvä myymään, mutta muuta ei sitten tekkään. Kuiskintaa on kuulunut jo sieltä täältä. Meidän työnkuvaan kun kuuluu paljon muutakin kuin myyminen. Annoin eilen hänelle lapun, johon olin kirjoittanut tuotteita tuotavaksi varastosta omalle osastolleni. Tyttö oli vajaan kymmenen minuuttia pois, eikä tuonut mukanaan mitään. Ei kuulemma löytänyt. Myöhemmin kuulin varastolta, että hän oli seissyt hetken hyllyn edessä ja mennyt tupakalle. Niin se vaan on, että itse pitää näköjään kaikki tehdä. Eilinen päivä meni luottamusmiesvaaleja valmistellessa ja varastossa möyriessä. Aika vain loppui kesken, enkä enää ehtinyt hyllyttämään. Toinen ihminen on menossa perjantaina jatkamaan. Toivottavasti lava ei mene sellaisenaan takaisin varastoon.

Nyt on kuitenkin vapaata ja illalla tulee linnanjuhlat! Pakko katsoa, kun siellä on Kassi-Alma!

Mukavaa itsenäisyyspäivää kaikille!