Nyt on Mutantti vuorostaan kovasti kipeä. Kuume on lauantaiaamusta asti sahannut 39 ja 40 asteen välillä. Lauantai-illasta alkaen on kuume ollut yli neljänkymmenen.

Influenssaa se on luultavasti. Töissäkin ilmeisesti. Yksi työntekijöistä lähti eilen heti aamusta pois, kun kuume alkoi kovaa vauhtia nousta. Oli toki jo tullessaan kipeänoloinen. Toivottavasti itse säästyn sairastamiselta.

Sain työkaverin kotiinlähdön johdosta työparikseni tavaratalopäällikön. Ihan mukavasti päivä meni, vaikka ihmisiä olikin paljon liikkeellä. Mitä nyt herra hiukan sai kassan sekaisin, mutta kaikki oli kuitenkin korjattavissa.

Meillä kotona on taas remonttireiska pinkeenä. Olotila on tyhjennetty, iso sohva viety yläkertaan. Siellä on nyt kiva tila lapsille aulassa. Kulmasohva täyttää kaksi seinää, ja yhdellä seinällä on telkkari, dvd ja pelivehkeet. Alakerran takkahuoneeseen on perustettu väliaikainen olotila. Telkkaria voidaan katsella viime vuonna ostetulta Nappulan sohvalta.  Ahdashan se on kulmasohvaan verrattuna, mutta kelpaa paremman puutteessa. Nyt samalla ratkesi kulmasohvan kohtalo, olimme sitä jo aikeissa myydä, kun emme tajunneet, miten hyvin se sopii yläkertaan. Alakerran olotilaan kun on remontin jälkeen tarkoitus ostaa vielä isompi divaanisohva.