Kahden päivän ajan olen pääsääntöisesti vain nukkunut. Pää ei ole jaksanut olla pystyssä. Nyt on mies vuorostaan kipeä. Makaa nenä punaisena sohvalla, jossa minä olen viimeiset päivät maannut. Iso kulmasohva kun on siirretty yläkerran aulaan. On sielläkin telkku ja muut herkut, mutta sijainti keskeisesti ajateltuna kaukana, joten mieluummin makaan sitten omassa sängyssä tai harjoittelen pystyssäoloa.

 Onneksi on vapaa viikonloppukin edessä! Nyt on melkein kokonainen kuumeeton päivä takana, joten mistä tietää, vaikka huomenna jaksaisin mennä pienelle kävelylle! Tämä ilta kuitenkin vielä huilitaan.

Lapset lähtivät viikonlopuksi isälleen pitkän tauon jälkeen. Ensin olivat lapset kipeänä, sitten isä.

Mutantti erosi tyttöystävästään keskiviikkona. Vähän on apeana, mutta luulen eron olleen lähinnä Mutantin tahto. Sen verran tiiviisti nuoret olivat meillä viikonloppuisin, että varmasti ainakin itse ikävöin tyttöä aluksi. Mutantti jutteli aika avoimesti erosta kanssani, siitä olen hyvilläni. Sanoi pari yötä menneen valvoessa, uni ei ole tullut kuin vasta aamuyöstä. Silti luulen, että jotain uutta on näköpiirissä. Sen verran tunnollisesti poika harjailee hampaitaan, tsih.