Mutantti lähti aamupäivällä naapurikaupunkiin heavy-festareille kaverinsa kanssa. Saman kaverin, joka viime viikonloppuna hiippaili meillä yömyöhään ja aamutuimaan. Mietin jo silloin, että mahtaako olla romanssia ilmassa. Olihan sitä. Muutama päivä sitten alkoivat serkkutytön kanssa seurustelemaan. Siskoni tapasikin kaverin perjantaina ja kehui, että kiva kaveri sillä Mutantilla on.

Kauniista säästä innostuneena sovimme siskon kanssa tapaavamme naapurikaupungissa shoppailun merkeissä. Otin Miirumaarun mukaan ja sisko nuoremman serkkutytön. Kiertelimme kauppoja ja nauroimme. Pelasimme hedelmäpeliä ja tuuletimme äänekkäästi kahden euron voittoa. Arvata saattaa, että aiheutimme hilpeyttä ympäristössä. Kävimme vielä syömässä läheisessä kotipitsassa.

1318192.jpg

1318197.jpg

Harmi että valkotasapaino ei ole ihan kohdallaan...

Ruuan jälkeen kiertelin vielä yksikseni yhdessä tavaratalossa. Löysin erittäin mukavantuntuiset rintaliivit! Eli ei ihan hukkareissu. Kolleega soitti töistä tullessaan ja vihjaisi, että olisi taas maanantaina luottamusmiehellä töitä. Maltan tuskin odottaa. Heh.