Heti aamusta saimme tietää sohvamme tulleen huonekaluliikkeeseen. Varasimme auton ja noudimme sohvamme. Kerroin myymäläpäällikölle eilen saamastani viestistä ja työtarjouksesta. Ei se muuten reagoinut, kysyi vaan, että otanko vastaan. Heh. Ilmeisesti kyseinen entinen asiakas ei ole lähtöni jälkeen tehnyt enää yhteistyötä liikkeen kanssa.

Kun saimme sohvan kannettua kotiin, pyysin Siskontyttöä kanssani shoppailemaan. Tyttö oli juuri saamassa poikaystävänsä luokseen, mutta valitsi silti laatuajan tätinsä kanssa! Hyvä tyttö!

Hauskaa meillä olikin, kuin Mutantin kanssa konsanaan. Nauroimme itsellemme ja ihmisille. Ja keräilimme tavaroita kärryyn. Tällä kertaa mitään ei tullut laitetuksi takaisin hyllyyn, vaikka olisi ehkä pitänyt. Kotona huomasimme ostaneemme viisi samantapaista shaalia, kun kaksikin olisi hyvin riittänyt!

Kotimatkalla ajelimme vielä ympäristössä ja näpsäilimme kuvia:

1397644.jpg

1397649.jpg

1397650.jpg

 

1397655.jpg

 

Kotona hääräilimme miehen kanssa sohvan kimpussa. Luuttusin uusia lattiapintoja ja järjestelin tavaroita. Voi olisipa meillä aina näin siistiä! Olohuone on nyt valmis. Vielä arkkupöydän kasailua ja muuta pientä fiksausta. Hintaa tämän yhden huoneen remontille kalusteineen tuli äkkiä laskettuna n.2300 euroa! Sisältää sähkötyötkin vielä, tosin siitä selvisimme edullisesti kun tuttu mies kävi tekemässä kytkennät.

Kaikesta hääräilystä innostuneena leivoin vielä Lindan illanistujaispiirakkaa. Nimeksi tosin voin ihan hyvällä omallatunnolla vaihtaa Annalindan illanistujaispiirakka, niin monta muutosta tein. Laitan reseptin myöhemmin, jahka ensin maistamme sitä.