Muistatteko tämän työtarjouksen? Tänään tuli se kolmas!

Sain aikaisemmin päivällä tekstiviestin eräältä venäläiseltä asiakkaaltani sisustusmyyjäajoilta. Tekstarissa mies kysyi sähköpostiosoitettani. Mietin pitkään, että viitsinkö vastata, kun en tiennyt mitä asia koskee. Tein vuosien ajan paljon yhteistyötä kyseisen kaverin kanssa. Ajattelin, että vastaan ja vastasinkin.

Tunti sitten katsoin sähköpostiani. Mies aikoo avata huonekalukaupan Helsinkiin ja kysyi haluaisinko johtajaksi sinne!!! Sanoi tarvitsevansa minun lisäksi toisen myyjän, mutta haluaa hänen olevan venäläinen.

Pärskähti siinä sitten pääsiäismunat poskille! Tietenkään en aijo ruveta kyseiseen hommaan, mutta noin niinkuin periaatteessa nyt tuli se -ei kahta ilman kolmatta- tarjous. Se kolmas tarjous! Mies kysyi vielä, että minkälaisen sopimuksen haluaisin tehdä. Ja jos en suostu, niin olisko minulla ketään semmoista ystävää, joka voisi kyseiseen työhön sopia.

Ei taida olla. Ei ainakaan ketään kelle voisin suositella. Ei liene kovin varma työpaikka? Tai mistä sen tietää.

Lapset kotiutuvat jo huomenna! Nopeasti on viikko mennyt. Vaikkei lapset ole nyt kotonakaan, niin siskontyttö tuli kuitenkin tätilään yöksi.

Nappula on aivan intona!