Yllätyksekseni Siskontyttö ja poikaystävänsä viihtyivät meillä koko eilisen päivän, vaikkei Mutantti ja Miirumaaru olleetkaan vielä kotiutuneet. Laitoin kahvia ja runsaita voileipiä rakastavaisille välipalaksi.

Lapset kotiutuivat illalla kuuden jälkeen. Olivat kiukkuisia kuin... no kiukkuisia ja väsyneitä olivat. Mutantti lähti Siskontytön kanssa kylille samantien, melkein samalla ovenavauksella. Miiru kiipesi yläkertaan omaan huoneeseensa. Eli rauhallinen ilta.

Tänään on sitten meteliä riittänyt senkin edestä. Siskontytön poikaystävä tuli kaverinsa kanssa taas aamulla ja Mutantin uusi tyttöystävä iltapäivällä. Tyttö pyllähti tullessaan selälleen rappusien edessä. Siinä on semmoiset liukkaat laatat, joista aina itsekin valitan miehelle. Onneksi yönaikana runsaasti satanut lumi pehmensi kaatumista.

Uusi tyttöystävä on pitkä, melkein Mutantin pituinen kaunis tyttö. Kuten edellinenkin, on tämä  tyttö myös Mutanttia vuoden vanhempi. Kiva tyttö, odotan rauhallisempaa hetkeä, jotta voin tutustua paremmin.

1399634.jpg

Mies tykkää näperrellä hyllyjä näemmä!

Kuva ennen olohuonetta valmistuneesta eteisestä