Olen luuseri ja lähdin kesken työpäivää pois töistä. Kipeä mikä kipeä. Hirmuisen rajun flunssan lisäksi koskee pikkusormeenkin. Istuin nimittäin kovalle jakkaralle oman sormeni päälle! Kyllä.

Harmittaa olla sisällä kipeänä, kun on niin hieno ilmakin. Haluaisin mennä haravoimaan pihaa, mutten jaksa enkä kykene. En edes ole yrittänyt, koska en pysy sisälläkään pystyssä kunnolla. Huimaa.

Sain "ohjaajalta" sen viimeisimmän tekeleen. Oli kuvannut vuosien varrella paikkakunnalla sulkemistuomion saanutta tehdasta ja nyt sitten tehnyt tehtaan elämänkaaren dokumentiksi. Laitoin viestiä ja kehuin elokuvaa. Sanoin, ettei se ollut mitenkään kuiva, vaikka hän niin etukäteen varoitteli. Mainitsin vielä, että teknisesti elokuva  oli erittäin tekijänsä näköinen. Ohjaaja vastasi, että on aina tiennyt minun olevan kohtelias ja että minulla on  hyvä maku. Hmm.

Jotenkin minulla on taas kova hinku kuvaushommiin. Tiedän, että pääsisin koska tahansa ohjaajan "leipiin", mutta tiedän myöskin omat rajani. Eli lähinnä ajan vähyyden. En ole valmis antamaan ukolle edes pikkusormea, kun se kuitenkin yrittäisi viedä koko käden.

1458289.jpg

1458294.jpg

Lopeta jo se kuvaaminen!