Koko viikon on ahdistanut. Nyt on vielä rankka viikko töissä menossa. Joka päivä olen ollut töissä ja vielä olisi kaksi pitkää päivää edessä. Viime maanantain vapaakin paloi työkaverin mikreenikohtauksen takia. Jäi siinä sitten sohva siirtämättä.

Työt eivät sinällänsä ahdista. Muut asiat senkin edestä. Rahasta on nyt viikolla puhuttu paljon. Viime keväänä ostettu auto on ihan paska- pelkkä oven avaus maksoi yli 300€!! Pelkkä oven avaus! Jäin nimittäin autoon jumiin enkä päässyt kuskin ovesta sisään enkä ulos.  Nyt lukon korjaus maksaa erikseen vielä toista sataa, kun pelkkä lukkosylinterikin maksaa jo satasen verran.

Sain yllättäen eilen tietää, että Tirppa on muuttanut ihan naapuriin! Matkaa meidän kotien välillä on muutama sata metriä! Tirppa olikin eilen meillä. Otettiin vähän paukkua ja naurettiin paljon.

Isä täyttää huomenna 65-vuotta! Valitettavasti itse olen koko päivän töissä, mutta vien Mutantin sinne yökylään tänään ennen töihin menoa.

Isä kertoi menevänsä tiistaina leikkaukseen poistattamaan jotain kasvannaista suusta. Toivottavasti kyse ei ole mistään pahalaatuisesta. Näyte tutkitaan ja tulos tulee sitten myöhemmin.

Miirumaarun jalkapallotauko on nyt loppunut. Oli mennyt harjoituksiin torstaina ja tänään onkin jo Lahdessa turnauksessa. Nyt on tiedossa taas paljon "ylimääräistä" rahanmenoa kausimaksujen ja lisenssien muodossa. Lisäksi tietysti uudet varusteet on hankittava. Mutantille maksoimme juuri uuden toistasataa maksavan kitaran.

 

1436193.jpg