Ohjaaja on soitellut viime päivinä milloin minkäkin syyn takia. Lauantaina se soitteli ja pyyteli tämän viikon torstaiksi ja perjantaiksi kuvaussihteeriksi eräälle keikalle. Jouduin kieltäytymään, koska oikeissa töissä on kiire ja liian vähän henkilökuntaa, molemmilta osastoiltani on ihmisiä reissussa tai sairaana. Lupasin kuitenkin silloin tällöin kuvauskeikoille mukaan, niillä kun tuntuu olevan nyt paljon tilauksia. Toisaalta odotan innolla, koska työ sinänsä on kivaa, mutta toisaalta ajatus inhottaa valmiiksi. Kokemuksesta tiedän, että se ukko keksii kaiken maailman tekemistä muutakin. Jos ei muuta niin vaikka ajelua. Köh.

Joko mie olen tulossa vanhaksi tai sitten vain viisaaksi, kun en kaikkea vapaata aikaani halua töissä viettää.

Tällä viikolla olen taas sortunut shoppailuun. Ostin Mutantille uuden tietokoneen ja miehelle kännykän. Takuuvaihtona sain uuden sähköhammasharjan, tai itseasiassa harjat, koska kaksi bodya. Lisäksi suuresti rakastamani ergorapido on menossa takuuvaihtoon. Mieskin meinasi melkein itkua vääntää, kun laite ei toiminutkaan eilen aamulla. Koko perhe rakastaa sitä imuria! Rakastaa!

Passatti on taas kunnossa. Luultavasti ajelemme vielä sillä, vaikka ehdinkin jo rakastua uuteen bemariin. Se nimittäin sammuttaa itsensä liikennevaloissa ihan tarkoituksella!!!