Ihanaa, että Venäjä voitti. Laulaja(n vartalo) oli mitä herkullisin. Biisistäkin tykkäsin.

Eilinen päivä oli kiva. Kävimme ensin aamulla Tirpan kanssa lenkillä. Nappula tosin kävi kierimässä todennäköisesti jonkun paskassa, vaikkei sitä heti huomattukaan. Lenkin jälkeen kahvipöydässä rupesin miettimään, että kylläpä Tirpan henki haisee pahalle. Mies oli vieressä syyttänyt itseään ja omaa henkeään, puhallellut meidän käytyä pihalla omaan kämmeneensä epäuskoisena, ettei voi haista niin pahalle, kun on juuri pessyt hampaansakin.

Nappula osoittautui pian syylliseksi. Hirveä ihmispaskan lemu turkissa, eikä pelkästään lemu turkissa.... Kolmea siinä tarvittiin, kun sitä koiraa shampoolla pestiin! Hurjan märkää touhua, mutta pakko se paska oli saada pois.

Kahvittelun jälkeen rupesimme kaivelemaan puutarhasta kasveja Tirpalle. Veimme  kottikärryissä ison puskallisen juhannusruusua, terijoensalvaa, syreeniä ja muutaman kuunliljan Tirpan pihalle. Mahdoimme olla hassu näky!

Mies oli sillä välin kaatanut yhden kriikunapuun ja kaivanut ylös pari marjapensasta. Nyt on helpompi ajella nurmikko. Eikä syksyllä tarvitse kantaa huonoa omaatuntoa keräämättömistä marjoista. Yhden mustaherukkapensaan mies jätti pyynnöstäni.

Illalla sitten katselimme viisuja naapurinihanan kanssa sivistyneesti viiniä siemaillen.