Tein näin radikaalin ratkaisun ja laitoin blogini salasanan taakse. En haluaisi kuitenkaan kaikilta lukijoiltani piiloon, siksi laitoin blogilistaan sähköpostiosoitteen vihjeeksi salasanan pyytämistä varten!

Nyt kuitenkin saan kirjoittaa tänne mitä haluan. Mutanttikin on lukenut säännöllisesti blogiani, joten senkin takia olen joutunut suodattamaan aikas paljon asioita, mistä olisin halunnut kirjoittaa. Yritin viime keväänä aloittaa uuden blogin Seila-nimellä, ja on tuo blogi edelleen olemassa. Olen kuitenkin Annalinda, enkä muuksi voi muuttua. Näin on parempi. Sama identiteetti, rajatut lukijat!

1541516.jpg

1541520.jpg

1541523.jpg

1541526.jpg

Mie tulin töistä kotiin ja mitä löysin? Puretun vessan! Mies oli päättänyt laittaa neljä vuotta sitten remontoidun vessan remonttiin. Muovilattia oli revitty pois, uusi pönttö ostettu (ei kuvassa), laattoja alettu laittamaan, laatikostot purettu jne. Ylläripylläri. Laatat on ainaski kauniit. Entisen siniharmaan värimaailman tilalle on tulossa vaaleat kaakelit lattiaan, rusehtavat kaakelit seinään jne. Hyvähyvä!