Uskomatonta, että minulla kävi näin hyvä tuuri kesälomasäiden suhteen. Vaikken ole mikään auringonpalvoja, niin silti on välillä ihanaa vain lojua auringossa.

Miirumaaru lähti eilen mummonsa ja serkkutytön kanssa mökille. Ovat siellä niin kauan kuin viihtyvät. Tai viimeistään ensi maanantaiksi olisi kotiin tultava, koska Miiru on varannut itselleen ajan kampaajalle.

Miekin kävin kampaajalla viime lauantaina. Nyt sitten en pahemmin kehtaa ulkona näyttäytyä. Laitatin nimittäin permanentin. Ihan vain nostattaakseni kampausta hiukan. No kihara se  nyt on ja ihan liian lyhyt. Kyllä se siiitä. Kaikkea hurjaa se keski-ikä tuo tullessaan!

Autokaupat eivät ole edenneet mihinkään. Raha-asiat alkavat olla reilassa, tai sanotaan, että allekirjoituksia vaille. Nyt väännämme kättä miehen kanssa automerkeistä ja siitä, ostetaanko ihan tuhannen uusi vai ihan vähän käytetty. Mies ei haluaisi odottaa uuden auton saamista, siihen kun kuulemma voi mennä useita viikkoja, jopa kuukausia. Ihan vähän käytettyäkään ei sitten niin vain tahdo löytyä! Voi sun. Mie kulutan aikaa vertailemalla kylpytynnyreitä. Uuden terassin lisäksi haluan siihen paljun, jossa voin kölliä tähtitaivaan alla ensi syksynä ja talvena.

Nyt kun olen lomalla ja miulla on aikaa, pitäisi järjestää yksi juttu. Ensimmäiseksi olisi ajettava naapurikaupunkiin hakemaan maistraatista eräs paperi...

1615062.jpg