Koulujen loppumisesta lähtien jompi kumpi lapsista on kokoajan ollut reissuissa. Molemmat eivät ole taineet olla yhtä-aikaa kotona kertaakaan. Mie olen viettänyt kovasti aikaa miehen kanssa. Ja myöskin aina toisen lapsen kanssa, kuka nyt milloinkin kotona on ollut. Ihan kiva.

Miirumaaru oli sopinut eilen ajan kampaajalle hiusten värjäystä varten.

1631703.jpg

Pussi päähän ja hiustupsuja keräämään! Kuvassa kummitäti Leila ja Miiru itse.

1631706.jpg

1631712.jpg

1631713.jpg

Hiuksista tuli upeat! Huomattavasti vaaleammat ja jonkin verran lyhyemmät.

Myöhemmin iltapäivällä mies jostain syystä tajusi ehdottaa, että pyydettäisi serkkutyttö tänne Miirun kaveriksi. Mutantti on toisen serkkutytön kanssa Mummin ja Papan luona, ovat olleet jo muutaman päivän. Serkkutyttö tulikin pian ja tytöt menivät Miirun huoneeseen. Menin perässä kuvaamaan tyttöjä. Hetken päästä Miirun kännykkään tuli tekstiviesti ja tytön ilme paljasti, että viesti ei ollut keltään tutulta. Pyysin saada lukea viestin ja hitto että hermostuin!

Viestissä luki kaikkea inhottavaa kuten esim: "Olet ihan pissis itse vaikka muita haukut. Olet vitun ruma ja lihava ja sun läskit pursuaa joka paikasta. Olimme juuri ottamassa numeroa ylös kun tuli toinen viesti, missä luki, että viestin lähettäjä on nähnyt Miirun kaverin kamerassa ihan vitun rumia kuvia Miirusta. Kaikkea muutakin sontaa viesteissä luki. Koska lähettäjä paljasti Miirun kaverin nimen, niin siitä päättelimme kuka lähettäjä oli. Tarkistin vielä nollakakkosesta asian. Kyseessä oli kaveri ja serkkunsa. Soitin numeroon omasta puhelimestani, mutta vastattuaan ja kuultuaan nimeni, viestin lähettäjä sulki puhelun. Kysyi Miirulta, että miksi ihmeessä ne tollasia viestejä lähettelee, niin Miiru sanoi soittaneensa aikaisemmin päivällä kaverilleen kysyäkseen, että voiko kaveri olla Miirun kanssa. Kaveri oli sanonut olevansa serkullansa. Miiru oli kysynyt, että kuinka sie voit olla sen pissiksen kanssa. Miirun kaveri oli nimittäin itse haukkunut serkkuaan pissikseksi. Miiru ei ole edes tavannut kyseistä pissistä. No tytöt on tyttöjä. Hetken päästä kaveri soitti hädissään Miirulle, että onko hän saanut jotain haukkumaviestejä, että kuulemma myös hän on saanut ja serkkunsakin. Yrittivät epätoivoisesti muuttaa tarinaa, kun jäivät kiinni! Soitin kaverin äidille, joka otti asian vakavasti ja soitti serkkulaan, missä tyttärensä oli kyläilemässä. Asiaa oli selvitelty perinjuurin, mutta tytöt olivat laittaneet syyn melkolailla Miirun piikkiin. Äiti kyllä tulee selvittämään asiaa vielä lisää tyttärensä kanssa. Kannattaa kirjoitella viestejä, jos haluaa jäädä sanomisistaan kiinni.

Niin, että arvatkaa mistä tietää, että 12-13-vuotiaat tytöt on tyhmiä?