Miirulla on taas angiina. Soittelin toissapäivänä viime viikon nieluviljelyn tuloksia. Vaikkei tytöllä oireita olekaan, oli näyte silti positiivinen.

Mutantti on  menossa tänään Meripäiville kavereiden kanssa. Vannotin tulemaan viimeistään kymmenen bussilla kotiin. Toivottavasti poika osoittaa taas olevan luottamukseni arvoinen. Perjantaina on Scorpionsin konsertti, johon Mutantti on menossa isänsä kanssa.

Itse en aijo tänäkään vuonna kyseisissä hulinoissa vierailla. Siitä taitaa olla kymmenen vuotta aikaa, kun viimeksi kävin hulinajuhlissa.

Siskontytön rippijuhlat on tulevana sunnuntaina. Lupasin, että meidän porukka menee peikkopoikaa hoitamaan konfirmaation ajaksi. Eron takia sisko on ollut melkoisen ahdistunut, joten porukalla nuo juhlat järjestetään. Äiti on ollut siivoilemassa ja hoitamassa peikkopoikaa pitkin viikkoa. Miehen veljen vaimo lupasi tehdä voileipäkakun sekä mansikkakakun. Miulla ei tällä kertaa ole minkäännäköistä juhlavaateahdistusta. Tilasin kokeilumielessä pikatilauksena Ellokselta housut ja topin. Paketti tulikin jo eilen ja yllätyksekseni vaatteetkin olivat sopivat. Ei ne mitenkään huippujuhlavat ole, mutta sopinevat kesäjuhliin kuitenkin.