Muistatteko vielä tuon tapauksen? Näin pojan eilen töissä. En heti ollut varma, onko kyseessä sama poika, mutta kun kysyin nimeä takuukuittiin, niin asia varmistui. Poika näytti jotenkin hellyyttävältä pitkissä hiuksissaan. Haisi viinalta ja puhe sammalsi.

En ole aikoihin kunnolla mitään kirjoitellut, vähän väkinäiseltä tämä tuntuu nytkin. Mikälie lamaannus taas iskenyt.

Töissä on ollut melkoisen rankkaa. Henkilökuntaa on vähän, sairaslomia paljon ja kesälomiakin vielä muutaman viikon. Muutaman viikon kuluttua lähden taas Norjaan haistelemaan syksyn uusia tuulia. Jonkin verran uutta siellä taitaa olla tulossa, joten ihan mielenkiinnolla odottelen reissua. Ahdistusta ei hirveesti asian suhteen ole, alkaa olla kokemusta jo kolmen reissun jälkeen. Nyt lähden kahdestaan yhden hauskan kollegan kanssa, jonka kanssa en ole ollut samaan aikaan vielä millään reissulla.

Meripäivät meni Mutantin osalta hienosti. Poika tuli ajoissa kotiin jokaisena iltana.

Siskon kivut yltyivät eilen taas niin koviksi, että oli sairaalan ensiapuun mennyt. Kirurgi tutki potilaan ja sanoi arvelevansa gynekologista ongelmaa. Lupasi kutsua gynekologin paikalle. Gyne ei kuitenkaan koskaan paikalle saapunut, vaan oli puhelimessa sanonut, ettei kyseessä varmasti ole mikään akuuttitapaus, joten sisko laitettiin kotiin ja annettiin lähete ensiviikoksi. Pyysin illalla siskoa tulemaan meille, muttei se jaksanut. Myöhemmin illalla se soitteli ikävissään. Kysyi, että miten itse aikoinani selvisin erosta. Siskon neliviikkoinen loma on nyt lopuillaan. Toisaalta hyvä, koska koko lomahan on ollut täyttä paskaa. Erot, kivut jne.

Meillä kotona aita alkaa melkein olla jo valmis. Eilenkin oli taas kaksitoista metriä tullut valmista aikaan.

 Perjantaina meillä oli miehen kanssa 10-vuotisjuhlapäivä. Ei tosin juhlittu mitenkään. Olin töissä myöhään ja mies pakersi aidan kimpussa. Ja joi kaljaa. Oli melkoisen tuiterissa kun tulin töistä kotiin. En kylläkään ollut kovin pahoillani. En olisi väkisin mitenkään jaksanut juhliakaan, kun aikaisin seuraavana aamuna taas töihin piti mennä.

Mutantti ja Miirumaaru ovat olleet melkein koko viikon reissussa. Tänään tulevat toivottavasti kotiin. Lupasin Mutantille kerätä kasveja luonnosta koulua varten. Mokoma homma olisi pitänyt tehdä jo alkukesästä...