Mies touhuaa hulluna ja raivaa tilaa uudelle mönkijälle. Huomenna vihdoin pitäisi paperit olla valmiina ja mönkijä meillä. Aidastakin piti ottaa palanen pois, jotta menopeli mahtuisi talliin. Pienempi mahtuu hyvin toista kautta, mutta joutuu nyt muuttamaan toiseen talliin uuden mönkijän tieltä.

Tuosta palasesta tulee ilmeisesti portti aukkoon.

Olen taas ollut laiska ja melko saamaton. Pyykkiä tosin pesin, vaatehuoneeni järjestelin ja joulukuusen purkasin, mutta jotenkin vain on niin haluton ja mauton olo. Väsyttää, muttei nukuta.

Uudessa ruokavaliossani olen pysynyt kohtuullisen hyvin. Siinä mielessä hyvin, ettei mitään sortumisia ole tapahtunut kertaakaan, vahinkoja kylläkin. En ole tarpeeksi tarkasti muistanut lukea pienellä printattuja tekstejä pakettien ja pussien kyljistä. Vatsa on ollut jonkin verran sekaisin, mutta parempi nyt taas kun olen pysytellyt tutuissa ja turvallisissa tuotteissa. Selvää on, että ainakin vehnä, ohra, maito ja muna aiheuttavat oireita. Ruista en ole enää aikoihin missään muodossa edes vahingossa nauttinut.