Nyt Mutantti on kipeä. Kuume nousi salamana melkein 39:n asteeseen. Oksensikin äsken. Voi kunpa se ei olisi sitä influenssaa! En taas heti uskonut, kun yöllä kotiuduin Tirpan luota, että Mutantti on kipeä, kun tuli minua eteiseen vastaan ja sanoi, että on paha olo. Sanoin, että katsotaan aamulla. Aamulla heräsin siihen, että ulko-ovi kolahti. Katsoin kännykästä kelloa ja kauhistuin! Kello oli kymmentä vaille kahdeksan aamulla ja silloin lasten pitäisi jo melkein olla koulussa! Soitin miehelle paniikissa, että kävikö hän äsken kotona, vai lähtikö vasta töihin. Mies kielsi käyneensä.

Mutantti nukkui olohuoneen sohvalla, joten Mutantti se ei ollut. Mies sanoi, että jos se Miiru vaikka livahti kouluun. Naurahdin ja sanoin, että ei varmasti. Sitä nyt on muutenkin niin vaikea saada aamuisin heräämään. Harpoin raput ylös ja tadaa! Miirun sänky oli tyhjä! Tyttö livahti siis kouluun herättämättä minua. Salaa.

Herätin Mutantin, tai yritin herättää. Poika vaan valitetteli oloaan. Sanoin, että levätköön tämän päivän. Kuumetta ei ollut kuin 37.6 astetta. Hetken päästä mittasi uudelleen. Mittari näytti 38.7.

Olin siis Tirpan luona illalla. Näin sitä fb:ssä ja kysyin huvikseni, että lähtisikö lenkille. Ilmeisesti Tirpalla oli yhtä tylsää kuin minullakin, joten lähtihän se. Lenkin jälkeen ihana Tirppa houkutteli minut niille juomaan punkkua. Ja niin me tytöt sitten juotiin punkkua!! Kaksi pulloa oli täýsin sopiva määrä. Meillä oli taas hauskaa, vaikka vaan rupateltiin.

Mutantti kipeänä.