Aamulla olo oli eilistä parempi. Yö meni paremmin, ja leuoista päätellen vähemmällä kiristelyllä. Vein lapset aamulla kouluun ja kävin ostelemassa vähän vaatteita. Ostin taas tunikan itselleni. Olen niin ihastunut niihin, vaikken ensin millään ilveellä meinannut semmoista aikoinaan päälleni pukea. Tämä uusin versio on taas tietenkin musta ja ihan jopa hoikentavakin, ihana!! Miirulle ostin housut ja hupparin, Mutantille uuden niittivyön ja itselleni vielä semmoisen samenttisenoloisen oloasun. Pitäähän miulla oloasu olla, kert kotona oloilen.

Tulin kauppareissulta kotiin, niin Miiru soitti ja pyysikin kyytiä kotiin. Oli tullut kipeäksi kesken päivää. Ei sillä kuumetta kovasti ole, mutta muuten kyllä kipuinen. Päätä ja niveliä koskee. Koski oikeastaan aamulla jo. Laitoin sille pohkeisiin kipugeeliä, kun valitteli jalkojaan. Jomotus ei vaan ollut helpottanut ollenkaan.

Neiti sottapytty

Mie alan nyt taas kevyesti touhuilemaan. Huomasin nimittäin, että siivotessa leuatkin pysyvät rentoina! Eilen jynssäsin vessan melkein lattiasta kattoon ja myöhemmin illalla pesin saunan ja jynssäsin lauteet.