Heräsin taas aamuyöstä pyörimään sängyssä. Toissa yönä unimääräksi riitti alle kolme tuntia. Eilen illalla olin niin väsynyt päivän tapahtumista, että nukahdin jo ennen klo 23. Näin ollen unimääräksi taisi tulla nelisen tuntia, kun kerran kolmelta heräsin. Miten se voi riittää? En edes ole  kovin väsynyt päivisin!

Mutantti on ollut hiukan allapäin tämän nyt loppuviikon. Tyttöystävän vierailusta huolimatta. Päätti nimittäin omaehtoisesti lopettaa bändissä soittamisen, kun ei omasta -eikä ehkä muidenkaan bändiläisten- mielestä ole tarpeeksi hyvä vielä. Bändin pojat olivat vakuuttaneet, että Mutantti saisi olla mukana, eikä missään nimessä poikaa olisi potkittu pois. Mutantti sanoi miettineensä asiaa jo pidemmän aikaa, mutta silti lopullinen päätös oli ilmeisesti aika vaikea. Ainakin poika kiukutteli minulle siihen malliin, ennen kuin sain ongittua todellisen syyn selville.

Eilen saimme pikkumönkkärin myytyä. Sen osti eräs työkaverini ja veimme laitteen eilen illalla vielä töiden jälkeen hänelle. Mies on höpöttänyt mönkijän hankkimisesta jo yhtä kauan kuin minä olen höpöttänyt meidän mönkkäreistä. Miehen avovaimo ei meinannut suostua, mutta aikansa pehmitettyään työkaverini sai tahtonsa läpi. MIEHET!!