Olen viettänyt mukavaa lomapäivää. Heräsin aamulla puoli kuusi ja nautin kahvini ihan rauhassa. Siivoilin  ja kävin suihkussa. Kymmenen jälkeen lähdin shoppailemaan ja viemään täksi illaksi varatut teatteriliput parempiin käsiin. En saanut kaveria mukaan illan stand up-näytökseen, joten lahjoitin liput entiselle anopilleni.

En jaksanut yksin kauan haahuilla kaupoilla, joten mukaani tarttui vain yhdet housut ja hajuvesi.

Kotiuduttuani tekaisin kevyen tonnikalatomaattikastikkeen. Kun en jaksanut/viitsinyt mitään lisäkettä tehdä, niin pilkoin "pastaksi" tuoretta kurkkua. Nam kun hyvää. Voisin syödä tuota mössöä vaikka miten usein. Yksinkertaista ja helppoa: tonnikalaa, tomaattimurskaa, ananasmurskaa, herkkusieniä. Ja paljon oreganoa!

Vatsa täynnä sitten kellahdin tyytyväisenä päiväunille. Tosin huonoon aikaan, kun ikkunan alla menee lenkkeilijöiden suosima tie... moni oli päättänyt lähteä lenkkeilemään kauniiseen säähän. Ja siitähän Napero tykkää. Juoksee ikkunalta ikkunalle ja tuhisee ja köhii. Pissahätä minut sitten tunnin makoilun jälkeen sai nousemaan ylös sängystä.

Join kahvit ja lähdin lenkille. Kylläpä tuo hölkkääminen on mukavaa! Pitänee kohta pidentää matkaa, kun puolen tunnin hölkkämatkaan menee enää 25min!