Kävin ystäväni kanssa eilen piipahtamassa työkaverini synttäreillä. Työkaverin lähimmät ystävät olivat järjestäneet yllärisynttärit. Työkaveri ilahtui ylläristä, mutta ilta jäi silti jotenkin vajaaksi. Olin odottanut, kuten myös ystävänikin, jotain vähän enemmän. Emme montaa tuntia olleetkaan kun lähdimme meille. Mies oli ollut veljensä luona saunomassa, joten haimme ukon samalla kotiin.

Olin aika huppelissa ja vietin loppuillan ja osan yöstä puhelimessa ja koneella. Heräsin aamulla viiden tienoissa siihen kun puhelimeeni tuli tuntemattomasta nro:sta (salainenkin vielä) hassu viesti, jossa minua kehuttiin ihanaksi naiseksi jne. Hassua. Ehkä se tuli väärään numeroon tai sitten ei.

Mutantin tyttöystävä lähti viikon meilläolon jälkeen tänään kotiinsa junalla. Veimme Mutantin kanssa tytön taas seisakille ja matkasimme siitä vanhempieni luokse. Isä ja äiti olivat leiponeet minulle oma leipiä ja sämpylöitä ja tehneet ihanaa kaalilaatikkoa. En jaksanut siellä syödä, mutta otin satsin mukaani meille kotiin.

Kotimatkalla kävimme vielä siskoni luona. Siellä oli porukka päiväunilla, mutta ihanan siskontytön kanssa halailimme ja kikattelimme kahdestaan. Ihana lapsi. Sisko heräili vähän äkeänä, mutta keitti kahvit kuitenkin. Kyllä siltäkin vielä naurua irtosi, kunhan ensin sai kupin kuumaa eteensä.