Vietin eilen ihanan vapaapäivän. Olin aamulla suunitellut vieväni auton katsastukseen. Facebookissa ihana ystäväni pyysi päästä mukaan. Kävin hakemassa hänet kaupungista ja veimme auton konttorille. Hieman kyllä hävetti, kun auto oli kurapaskaa täynnä ulkopuolelta.

Konttorilla oli hiljaista. Ennestään minulle tuntematon katsastusmies otti autoni paperit ja kysyi missä avaimet. Vinkkasin, että autossa. Katsastusmies vilkuili suuren ikkunan takaa vähän väliä hommia tehdessään. Ja kun homma oli valmis, tuli katsastusmies hyvin lähelle eteeni, antoi paperit käteeni ja silmiin tapittaen tokaisi: Pimun auto olis nyt valmis. Eh-hehe. Pimu.

 

Katsastuksen jälkeen lähdimme kaupungille. Ostin taas kallista kosmetiikkaa kassikaupalla. Shoppailun jälkeen nautimme erittäin maittavan, joskin yksinkertaisen lounaan paikallisessa kellariravintolassa.

Ilta meni lapsia kuskatessa eestaas, mutta kaikkinensa päivä oli ihana. Tosin outo päänsärky vaivasi kaikkia. Mutanttia jopa niin paljon, että meni todella aikaisin nukkumaan, eikä lähtenyt tänään aamulla kouluun.