Taas on yksi sairaslomalla pieneltä osastolta. Meitä on siinä kolme työntekijää, minä enää muutaman tunnin viikossa. Eilen kökötin kolmesta eteenpäin yksin. Kun olin lomalla, kahdesta työntekijästä toinen oli koko ajan saikulla. Molemmat olivat, mutta vuorotellen.

Välillä on nähtävissä toisella pientä peilaamista. Ehkä huono omatunto ajaa liioittelemaan oireita. Minun mielestäni ei tarvitsisi. Jos tuntee itsensä kipeäksi, ei siinä enää selittämistä tarvita.

Nauroimme eilen työkaverin kanssa mahat kippurassa. Kerroin, että minulla on ollut melkein viikon jo yskätön yskä. Vähän kuin kuumeeton kuume. Mietimme leikillämme, että kuinkahan paljon siitä rapsahtaisi saikkua. Kaveri nauroi, että luultavasti hyvin nopeasti pari viikkoa. Samalla lääkäri kyllä antaisi lähetteen erikoislääkärille, pään tutkimista varten :D.

Leikki leikkinä. Hiljaista meillä kyllä nyt on ollutkin, joten hyvin pärjätään pienemmällä porukalla. Sairaslomia ei tällä hetkellä korvata antamalla osa-aikaisille lisää tunteja. Ymmärrän asian hyvin. Näinä aikoina voi jokainen olla tyytyväinen siihen, että ylipäänsä on tunteja.

Mutantin tyttöystävä tulee tänään taas meille. Tein eilen hyvää perunakasvissosekeittoa, luultavasti teen sitä myös tytölle.