Kuluneella viikolla raskaita asioita luottamusmiestehtävässä hoidettavana. Norjan reissu meni hyvin ja oli hauska. Paitsi ettei ilmoitus erikoisruokavaliostani ollut mennyt perille asti. Ei Finnarille, eikä hotellille. Sain kuitenkin hotellista erinomaista palvelua ja oman aterian juhlaillallisella. Tai pääruoka oli samaa kuin muilla, alkuruoka ja jälkiruoka olivat minulle yksin räätälöity. Tunnin varoitusajalla Nauru. Toisaalta neljän tähden hotellilta voi sitä kyllä odottaakin.

Samalla reissulla kävimme pohjoismaiden suurimmassa kodinkonemyymälässä. Mega store oli pienoinen pettymys. Rakentaminen kesken ja myymälä valtava, mutta paikoin epäsiisti. Taas kerran saattoi itse olla tyytyväinen omaan myymäläänsä.

Miiru ei tälläkään kertaa mennyt kouluun, kun olin reissussa. Ihan kuin sama olisi toistunut tismalleen jokaikinen kerta! Nyt oli vatsatauti kyseessä. Ilman oksennusta. Mutantti taas oli kouluun mennyt tunnollisesti, mutta perjantaiaamuna oli noussut kova kuume. Kovassa kuumeessa on poika edelleen Otsan rypistys. Mummo, eli entinen anoppini soittikin tänään huolissaan. Halusi viedä pojan yksityiseen lääkärikeskukseen mittaviin tutkimuksiin. Sanoi maksavansa kaikki kustannukset. Mutantti kuuli puhelun ja pyysi itse saada puhua mummonsa kanssa. Poika muisti nimittäin itse, että muutama viikko sitten edellisen kerran sairastaessaan, oli terveyskeskuksessa otettu mittavat verikokeet. Silloin ei löytynyt mitään mullistavaa. Eikä altistusta homeelle. Heh. Vaikka lapsi altistuu homeelle joka päivä koulussa.

1238938753_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

1238938873_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

tuossa on vasta osa isoa telkkariseinää!