Koulun aloitus Miirulla on sujunut hiukan takkuisesti. Ei muuten, mutta koulukyytien osalta. On missannut bussinsa kotiintultaessa joka päivä. Ensimmäisenä päivänä Mutantti vei ja haki, mutta toisena päivänä parin tunnin odotuksen jälkeen jätti vaan menemättä bussiin kun ei ollut varma mihin bussiin pitää mennä. Onneksi mies pääsi hakemaan tytön kirjastosta töistä päästyään.

Miulla on töissä ollut rankkaa. Mukavaa, ihanaa ja rankkaa. Taantumasta ei tietoakaan, kiire on koko ajan. Uusi tavaratalopäällikkö on ihana. Tienaan nykyisin bonusten muodossa useita satoja euroja kuukausipalkan päälle. Useita satoja! Suoriuduin kuulemma niin hyvin ellen kiitettävästi osastopäällikön tuuraajana, että senkin halusi tp vielä yhdellä lisäsatasella korvata. Olen niin pakahtua onnesta, mutta en  kehtaa kenellekkään (ainakaan töissä) hehkuttaa asiasta. Että siis anteeksi kun puhun rahasta. Ikävin puheenaihe ikinä.

Norjan reissu lähenee. Meillä on firman 10-vuotis juhlat edellisenä päivänä. En aikonut ensin osallistua, mutta kun tp pyysi, tai käytännössä vaati, niin laitoin nimeni listaan. Tp tilasi minulle hotellihuoneen lentokentän läheltä, jottei sentäs kotiin tarvitse juhlista tulla kääntymään. Saanpahan kerrankin nukkua pidempään ennen lentomatkaa.

Norjan viikkoa seuraavalla viikolla lähden taas Vanajanlinnaan. Samoille viikoille ajoittuu myös inventaario, joka viime vuonna tehtiin päällikköporukalla. Nyt tp haluaa myös minut mukaan. Yritän olla etukäteen stressaamatta turhia, ehkä kaikki menee omalla painollaan.