Mie olen harmikseni hukannut johdon, jolla saan kännykästä kuvat tietokoneelle. Olis ihania kuvia työnantajan järkkäämistä 10-vuotisjuhlista ja taas ikimuistoiselta Norjan reissulta.

Juhlat olivat täynnä glamouria ja upeita esiintyjiä. Mie löysin mieluisan koltun ja kivat kengät, joissa oli hauska juhlia ja tanssia. Juhlien loputtua muu porukka lähti kotimatkalle, mie jäin kahden kollegan ja tavaratalopäällikön kanssa pääkaupunkiseudulle. Kokoonnuimme vielä ennen hotellille lähtöä jollekin aukiolle, missä oli muita juhlijoita. Kaikesta jäi hurjan hyvä mieli.

Norjassa oli kaikki niin kuin ennenkin. Juhlaillallisen jälkeen en lähtenyt enää jatkoille, vaan kaaduin sänkyyn ja nukahdin ennen kuin pää ehti tyynylle. Firman juhlien jälkeen nukuin nimittäin kokonaiset puolituntia ennen lennolle lähtöä! Ei vaan uni tullut kun mielessä pyöri mukavat muistot juhlista.

Taloasiat ovat edenneet siihen, että mies tekee nyt remonttia alimmassa kerroksessa! Kyllä. Mutta ei se ainakaan talon arvoa laske, joten touhutkoot. Ei siitä muuttoajankohdasta ole kenelläkään parempaa tietoa. Kuulemma ei hetkeen tarvitse lähteä.

Miirun koulu on alkuvaikeuksien jälkeen ilmeisesti lähtenyt hyvin sujumaan. Mies oli jutellut tytön kanssa, eikä ilmeisesti sittenkään ollut kyse kiusaamisesta. Bussimatkatkin ovat alkaneet sujua. Olen ylpeä tyttärestäni, että on itse selvittänyt matkat ja reitit olemalla reipas ja kyselemällä neuvoa!

Mutantti tulee tet-harjoitteluun meille töihin ensi viikoksi! Olemme työkavereiden kanssa keksineet pojalle kovasti hommia, ihan asiakaspalvelustakin! Toivottavasti viikko menee hyvin.