Mutantin työpäivä sujui hienosti. Suoriutui annetuista tehtävistä hyvin ja viihtyi. Pitkästyminen tuli vasta parin viimeisen tunnin aikana. Tänään pojalla on ihan oma hommansa, saapi nähdä miten siitä suoriutuu.

Hulinaa tosiaan riitti koko päiväksi, ihmisiä oli hurrrrrjasti liikkeellä. Mie en oikein ollut iskussa, mutta selviydyin joten kuten. Jossain vaiheessa huomasin polveani tuikkivan. Kipu lisääntyi iltaa kohti ja nukkumaan mennessä huolestuin todella. Mielessäni kuvittelin nivelpussitulehdusta tai muuta sangen kivuliasta vaivaa. Unikaan ei tullut kivun takia. Aamulla kuitenkin heräsin, eli ainakin muutaman tunnin olen nukkunut ja uni vei kivun mennessään. Onneksi.

Viime viikoksi suunniteltu Vanajanlinnan reissu muuten lykkääntyi hamaan tulevaisuuteen. Inventaario joka talossa meni onneksi etusijalle. Tosin ei meidänkään talosta olisi ollut kuin kaksi ihmistä reissussa, mutta sekin olisi ollut liikaa.

Sairaslomat ja lomat ovat vihdoin ohi meidän osastolta, Toistaiseksi ainakin. Koska ylityötunteja on itselleni kasaantunut yli viikon työtuntien verran, saan seuraavat viikot nauttia lyhyistä päivistä ja pitkistä vapaista. Tälläkin viikolla olen keskiviikon ja torstain vapailla. Varasin huomiseksi ajan lastensuojeluun lasten isän kanssa. Hän kun ei ole koko kesässä maksanut elatusmaksuja. Ihmettelen suuresti sitä, että myös minun tilit ja tulot ja menot syynätään tarkasti! Luultavasti olen vaarassa menettää nuo rästissä olevat maksut?